It's open! 😉

Pojasnimo:

U centru grada, Vlaška ulica 94, u blizini Kvatrića…

Party bar – sama riječ kaže sve! Ovo je prostor namijenjen isključivo za dobru vibru, za glazbu, za ekipu… bilo na način da mi organiziramo event ili želiš bar samo za sebe i svoju ekipu!

Subote smo rezervirali za Silent party, po 3 DJ-a puštat će 3 različite vrste glazbe a vi u svakom trenutku možete birati kojeg od njih želite slušati, ali i koliko glasno!

Zahvaljujuću vrhunskom razglasu, ni koncerti nam nisu strani, bilo da ih organiziramo za javnost, ili samo za tvoju ekipu. Na zahtjev sredimo vam i omiljene izvođače. 😉 

Ti bi da je koncert kasnije? I dovoljno glasan? Nikakav problem, kod nas bendovi mogu biti dovoljno bučni za tvoje uho, a ugodno tihi za susjede, zato nas i vole! 

OK, sad je bar tvoj, ali… nije da ti se propušta party da bi stalno lijevao ekipi piće!? Ma ne brini, imamo strašno dobru ekipu koja će o tome voditi računa.

Ne donosi ti se svoje piće? Nikakav problem, u dogovoru s tobom skrojimo popis i količinu, bilo da ih samo lijevamo ili u tvoje ime i naplaćujemo, sam biraš.

Za raspoloživost bara na točno određene datume, molimo obratite se putem navedenih kontakata.

u skorije vrijeme osigurat ćemo vam i dostupnost termina u realnom vremenu.

Pogledajte naše ponude