Silent Party Croatia RGB srce

Što je to "Silent Party"?

Silent party ili kako bi neki nazvali Silent disco najkraće bi opisali kao – party sa slušalicama, kako oni koji su upoznati s postojanjem ovog trenda jednostavno opisuju ovu neobičnu kombinaciju lude zabave i socijalnog eksperimenta. No pojam je znatno kompleksniji, jako dobro posložen i s velikim brojem prednosti koje sa sobom donosi.

Krenimo redom:

Slušalice koje posjetitelji eventa dobiju pri dolasku po mnogome se razlikuju od drugih slušalica. Normalno, bežične su, kako biste imali potpunu slobodu pokreta, no princip rada je drugačiji od onih “standardnih” wifi ili bluetooth, koriste unaprijed određenu radijsku frekvenciju i savršeno primaju signal i do 500 metara od odašiljača, bez obzira bio on u direktnom dometu ili iza nekoliko debelih zidova.

Osim samog dometa, prednost su im i mogućnost prijema i do 3 različite frekvencije (kanala), što ostavlja mogućnost da se istovremeno na istom mjestu reproducira i do 3 različite vrste glazbe, kako bi se odabirom iste pogodovalo što većem broju prisutnih. Koji će kanal (vrstu glazbe) slušati, korisnik bira individualno, na svojim slušalicama, na kojima ujedno može i prilagoditi glasnoću po svojoj mjeri. Upravo korigiranje glasnoće, ključna je prilika da u svakom trenutku možete birati želite li apsolutnu predaju glazbi ili neometanu komunikaciju s drugim osobama.

Silent Party Croatia RGB

Tu dolazimo do navedenog pojma “socijalni eksperiment”. 

Odabirom jednog od tri kanala, slušalice svijetle jednom od tri boje (crvena, zelena ili plava) čime se ujedno i šalje poruka o svom odabiru, koju vrstu glazbe preferirate, čiji ste istomišljenik, koji vam je omiljeni DJ na stage-u… Ovom prilikom lakše se stvaraju komunikacije s “targetiranim” osobama, istomišljenicima, stvara brža interakcija s nepoznanicima, stvaraju brže i jače poveznice i zajedničke teme. Naravno, u slučaju Silent party-a neće biti potrebno niti nadvikivati se s klupskim ozvučenjem, već je dovoljno malo smanjiti glasnoću na svojim slušalicama ili jednostavno ih neznatno pomaknuti s uha.

Sve do sada navedeno samo je dio prednosti Silent party-a pretežno opisujući događaje unutar klubova, kafića, organiziranih zabava, no primjena Silent party-a je znatno veća, evo par primjera:

Nema struje - nema problema!

Savršena ekipa na savršenom mjestu, no za pravi party nedostaje struja! 🙂 To ne mora značiti da nema party-a jer s našom opremom u mogućnosti ste uživati u glasnoj glazbi i do 8 sati u kontinuitetu bez potrebe za strujom. Osim built-in baterija u slušalicama, dio naših odašiljača također može funkcionirati bez struje, stoga na vama je samo kreirati dobru playlistu (ili čak 3) te prepustiti se zadovoljstvima. Pri tom ne brinite ni za bateriju na mobitelu, s nama je redovno i nekoliko prijenosnih punjača. 😉 

Mama, ženim se!

Ili možda “Tata, udajem se!”, sasvim svejedno, no u svakom slučaju taj događaj mora biti poseban. Pri tom ne mislimo “poseban” kao svih 20ak vjenčanja na kojima ste bili u zadnjih par godina,  naravno. 😉 Nebitno da li zbog odabira lokacije samog vjenčanja, njihovih uvjeta oko buke, dozvola za buku… mi smo vam sve manje alternativna mogućnost, a sve više najbolje rješenje. 

Yoga naša svagdašnja!

Neovisno o tome da li ste u zatvorenom ili na otvorenom prostoru, vježbanje uz Silent Yogu nešto je sasvim drugo. Eliminirajući sve nepoželjne pozadinske zvukove, u potpunosti se možete posvetiti uputama svoga trenera, opuštajućim melodijama i naravno, izvođenju asana. Prakticirajući Silent Yogu, imate osjećaj direktne povezanosti sa svojim trenerom, baš kao da imate privatne sate. A za sama mjesta gdje ju je moguće prakticirati ograničenje je samo vaša kreativnost.

Živio govornik!

Konferencije, radionice, prezentacije… u pravilu svi oblici raznih “Cicerona” za koje je poželjno da im se ne preskoči doslovno niti jedna riječ. Bez prisutnosti pozadinske buke u obliku šuškanja plastičnog omota grickalica, otvaranja limenki pi… kole, kašlja pušača zbog višeminutne apstinencije… Ili u slučaju da prostor dijelite s drugima, koji su u svom “filmu” ili jednostavno prezentiraju  Tupperware neposredno do vašeg Zepter prezentera!? 😉 

Falio je notu!

Silent Party Croatia RGB srce

Treba imati hrabrosti odsvirati KONCERT preko Silent party slušalica, stvarno. Ma to ne smiješ notu faliti, odmah te skontaju jer im je zvuk kojeg čuju doslovno – savršen! Doduše, nedostajat će vam poskakivanje pive poput gejzira u Yellowstoneu dok pokušavate u blizini zvučnika razaznati da li je to bio glas pjevača ili je sirena za opću opasnost. Budimo iskreni, moguće je da ćete biti i uskraćeni za psovku susjedne osobe koja je upravo dobio obavijest da Lazio gubi doma, a kladio se na “jedinicu”! 

. . .

Sad kad je uglavnom jasnije, svakako vam savjetujemo da nam se priključite na našem Instagram profilu i na našoj Facebook stranici kako vam ne bi promakao nijedan naš party u vašoj blizini, a najzanimljivije klipove s događaja nerijetko ćemo plasirati i putem našeg Youtube kanala

Ako nas pak trebate kako bismo zajedno organizirali VAŠ događaj, “gostovali” u vašem klubu, kafiću, ili bilo kojem za party prigodnom prostoru, s ponudom smo na raspolaganju vrlo brzo nakon vašeg kontakta.